Enkele publicaties, nieuwskaternen

Algemeen Dagblad, Parool, regionale kranten

Misofonie - Boeren, snurken, murmelen: het drijft sommige mensen tot wanhoop. Aanstellerij? Welnee, misofonie is een nieuw beschreven psychische stoornis. (Parool)

Dementie & supermarkt - Het kabinet  trekt 16 miljoen euro uit om ons beter te leren omgaan met demente medeburgers. Zo heeft  Alzheimer Nederland een  cursus ontwikkelt, onder andere voor  supermarkt-personeel, hoe dit in de praktijk toe te passen. Een kijkje in de AH in Doorn.

(Algemeen Dagblad)

Alle films ondertiteld -  Op de openingsavond van het NL Filmfestival zijn geen doven en slechthorenden aanwezig. Ze strijden al jaren voor ondertiteling van Nederlandstalige films, maar lopen tegen dichte deuren bij filmmakers en distributeurs.

(regiokranten Wegener)

Jet lag - Voor iedere gepasseerde tijdzone heeft het lichaam een volle dag nodig om zich aan te passen. Lichtdeskundige Schoutens geeft tips, zijn bedrijf ontwikkelt een app voor met name topsporters, met het oog op de Spelen van 2016 in Brazilië.

(Parool)

 

Pardon, wat zegt u? - Het niet serieus nemen van ouderdoms-slechthorendheid kan leiden tot emotionele en sociale problemen. Reden om de campagne Wat zegt u te starten. Veel ouderen gebruiken geen hoorstel, hoewel ze er wel baat bij zouden hebben.

(regiokranten Wegener)

Kostbare kinderen - Mensen In de ziekenhuiswereld werd al gefluisterd dat kinderafdelingen zouden sluiten. Nu is er ineens 160 miljoen euro per jaar beschikbaar.

(regiokranten Wegener)