Anderen over. . .

Opdrachtgevers

Werken met Arnoud is een absolute aanrader. Hij toont tomeloze inzet en weet ieder onderwerp om te zetten in een lekker leesbaar en informatief artikel. Deadlines haalt hij altijd.
Sofie Coronel • Thuiszorg, vakblad voor verzorgenden

 

Arnoud heeft voor KWF Kankerbestrijding een aantal medische teksten geactualiseerd. Daarbij moet ingewikkelde informatie over kanker begrijpelijk gemaakt worden voor de patiënt en zijn naasten. Een perfecte uitdaging voor Arnoud.
Joanne Scheele • eindredacteur medische informatie KWF Kankerbestrijding

 

Arnoud Kluiters is een gedreven en enthousiaste journalist. Hij heeft een goede neus voor nieuws en is nooit te beroerd een stap extra te zetten als dat nodig is voor een goed verhaal.

Moniek Hüsken • eindredacteur Features, De Persdienst

 

Arnoud is in staat om complexe onderwerpen begrijpelijk te verwoorden. Hij reageert snel en adequaat en denkt actief mee over de aanpak van artikelen.
Lindy Jenseeindredacteur Features, De Persdienst

 

Vormgeving

Met Arnoud maak ik al jarenlang het kwartaalblad 'Vooruitgang' voor de Nederlandse Stomavereniging, hij als eind-/hoofdredacteur, ik als grafisch ontwerper. Met Arnoud is het uitstekend samenwerken. Als je zo'n groot periodiek van A tot Z maakt, moet je veel vertrouwen hebben in elkaar en veel overleggen. Arnoud is in zijn werk persoonlijk en vriendelijk, ook na 17.00 uur:-), maar ook professioneel: betrokken, kundig, netjes op tijd met alle teksten en deadlines... heel belangrijk om alles op tijd goed af te krijgen.

Arnout van der Heijden (Lijnontwerp) • via Linkedin

 

Fotografie

Goede opdrachtgevers zijn schaars maar Arnoud is er zeker eentje. Ik vind het prettig met hem samen te werken, opdrachten zijn duidelijk en uitvoerig omschreven zonder dat ik me al te zeer beperkt voel in mijn bewegingsvrijheid als fotograaf. Overleg is altijd mogelijk en prettig en ik ga geïnspireerd voor hem op pad.

Levien Willemse • via Linkedin

Geïnterviewden

Wat een mooi stukje heb je ervan gemaakt! Knap om deze belangrijkste dingen uit het hele verhaal te hebben gehaald.

Eline Leffers • maakte met dochter het kinderboekje 'Mijn mama heeft een stoma'

 

Tjonge jonge, wat kan je lekker schrijven. Helemaal perfect. Je hebt een enorm talent om wetenschappelijk materiaal om te zetten in normaal Nederlands.

Wilco Peul • hoogleraar Neurochirurgie LUMC in Leiden en Medisch Centrum Haaglanden in Den Haag

 

Onwijs leuk stuk geworden, met mooie voorbeelden. Kreeg al reacties: leuk artikel en zo goed geschreven.

Carla Frankenhuis • hypnotherapeute

 

 

Betrokkenheid

Lees het verhaal door de ogen van de lezer. Is hij blijvend geïnteresseerd? Waar stopte hij even met lezen? Wat leidde hem af?

Pas vervolgens die zin of passage aan. Zo blijf je prikkelend schrijven en de lezer boeien.