Anderen over. . .

Opdrachtgevers

Werken met Arnoud is een absolute aanrader. Hij toont tomeloze inzet en weet ieder onderwerp om te zetten in een lekker leesbaar en informatief artikel. Deadlines haalt hij altijd.
Sofie Coronel • Thuiszorg, vakblad voor verzorgenden

 

Arnoud heeft voor KWF Kankerbestrijding een aantal medische teksten geactualiseerd. Daarbij moet ingewikkelde informatie over kanker begrijpelijk gemaakt worden voor de patiënt en zijn naasten. Een perfecte uitdaging voor Arnoud.
Joanne Scheele • eindredacteur medische informatie KWF Kankerbestrijding

 

Arnoud Kluiters is een gedreven en enthousiaste journalist. Hij heeft een goede neus voor nieuws en is nooit te beroerd een stap extra te zetten als dat nodig is voor een goed verhaal.

Moniek Hüsken • eindredacteur Features, De Persdienst
 

Arnoud is in staat om complexe onderwerpen begrijpelijk te verwoorden. Hij reageert snel en adequaat en denkt actief mee over de aanpak van artikelen.
Lindy Jenseeindredacteur Features, De Persdienst

 

Vormgeving

Met Arnoud maak ik al jarenlang het kwartaalblad 'Vooruitgang' voor de Nederlandse Stomavereniging, hij als eind-/hoofdredacteur, ik als grafisch ontwerper. Met hem is het uitstekend samenwerken. Als je zo'n grote periodiek van A tot Z maakt moet je veel vertrouwen hebben in elkaar en veel overleggen. Arnoud is in zijn werk persoonlijk en vriendelijk, ook na 17.00 uur:-), maar ook professioneel: betrokken, kundig, netjes op tijd met alle teksten en deadlines... heel belangrijk om alles op tijd goed af te krijgen.

Arnout van der Heijden (Lijnontwerp) • via Linkedin

 

Fotografie

Goede opdrachtgevers zijn schaars maar Arnoud is er zeker eentje. Ik vind het prettig met hem samen te werken, opdrachten zijn duidelijk en uitvoerig omschreven zonder dat ik me al te zeer beperkt voel in mijn bewegingsvrijheid als fotograaf. Overleg is altijd mogelijk en prettig en ik ga geïnspireerd voor hem op pad.

Levien Willemse • via Linkedin

Arnoud werkt enthousiast, precies en vol met passie. Met oog voor beeld en met de juiste balans tussen briefing en de vrijheid van de fotograaf.

Martine Sprangersvia Linkedin

(...) Zijn briefings naar mij als fotograaf inzake een uit te voeren fotografie opdracht zijn zeer volledig zonder daarbij dwingend te zijn en/of mijn eigen creativiteit beperkt. (...)

Eric Borghsvia Linkedin

 

Illustraties

(...) Arnoud is in staat om complexe materie te vertalen tot heldere, voor iedereen begrijpelijke, prettig leesbare stof. Als hoofdredacteur droeg hij mij artikelen aan om illustraties bij te maken. Naast de teksten, gaf hij daarbij ook altijd meteen al goed bruikbare illustratiesuggesties. Arnoud waardeert bij freelancers echter ook eigen creativiteit. (...)

Erik Nieuwenhuis (Oirik) • via Linkedin

Journalistiek

Arnoud besteedt zowel veel aandacht aan de belevingswereld van de geïnterviewden, als aan het doel van het blad en de behoeften van de lezers. Verhalen leest hij kritisch en hij geeft feedback op duidelijke, maar prettige wijze. Hij toont zich kortom betrokken bij alle partijen.

Angela Rijnenvia Linkedin

Geïnterviewden

Wat een mooi stukje heb je ervan gemaakt! Knap om deze belangrijkste dingen uit het hele verhaal te hebben gehaald.

Eline Leffers • maakte met dochter het kinderboekje 'Mijn mama heeft een stoma'

 

Tjonge jonge, wat kan je lekker schrijven. Helemaal perfect. Je hebt een enorm talent om wetenschappelijk materiaal om te zetten in normaal Nederlands.

Wilco Peul • hoogleraar Neurochirurgie LUMC in Leiden en Medisch Centrum Haaglanden in Den Haag

 

Onwijs leuk stuk geworden, met mooie voorbeelden. Kreeg al reacties: leuk artikel en zo goed geschreven.

Carla Frankenhuis • hypnotherapeute

 

 

Prima stuk, wat kleine dingetjes veranderd, maar niets echt toegevoegd. Dank nogmaals voor het leuke interview.

Bert-Jan de Boer • huisarst en gespecialist in mannen met plas- en erectieklachten. Juliuscentrum van de Universiteit Utrecht

 

 

Prachtig stuk!

Kors van der Ent • hoogleraar Kinderlongziekten

UMC Utrecht

 

 

Wat heb je het mooi verwoord in weinig woorden. Ook mijn complimenten dat je zo goed geluisterd hebt en de kern begrepen waar het om gaat.

Bertine de Mulder • tekst bij fotoshoot over haar beeldhouwwerk

 

 

Wat grappig om te zien dat mijn verhaal door iemand anders zo goed wordt beschreven.

Dimitra Stawridis • tekst bij fotoshoot over haar herstel na enkele zware operaties

 

 

Bedankt voor het zeer leesbare en kritische stuk over vertebroplastiek. Mijn complimenten!

Sander Dijkstra • orthopaedisch chirurg LUMC in Leiden