top of page
%20%20IMG_6856_edited.jpg

Arnoud is in staat om complexe onderwerpen begrijpelijk te verwoorden. Hij reageert snel en adequaat en denkt actief mee over de aanpak van artikelen.
 

Lindy Jense
Freelance eindredacteur

Wat een mooi stukje heb je ervan gemaakt! Knap om deze belangrijkste dingen uit het hele verhaal te hebben gehaald.

Eline Leffers,
geïnterviewd.

Maakte met haar dochter het kinderboekje Mijn mama heeft een stoma

Wat heb je het mooi verwoord in weinig woorden. Ook mijn complimenten dat je zo goed geluisterd hebt en de kern begrepen waar het om gaat.

Bertine de Mulder
Geïnterviewd. Tekst bij fotospread over haar beeldhouwwerk

Met Arnoud is het heel prettig samenwerken. Wij hebben jaren samen aan een blad voor een patiëntenvereniging gewerkt en dan valt op dat Arnoud niet alleen goed schrijft - en  en redactiewerk levert, maar – net zo belangrijk – ook betrouwbaar en gezellig is. Op hem kun je rekenen!
 

Met Arnoud maak ik al jarenlang het kwartaalblad 'Vooruitgang' voor de Nederlandse Stomavereniging, hij als eind-/hoofdredacteur, ik als grafisch ontwerper. Met hem is het uitstekend samenwerken. Als je zo'n grote periodiek van A tot Z maakt moet je veel vertrouwen hebben in elkaar en veel overleggen. Arnoud is in zijn werk persoonlijk en vriendelijk, ook na 17.00 uur:-), maar ook professioneel: betrokken, kundig, netjes op tijd met alle teksten en deadlines... heel belangrijk om alles op tijd goed af te krijgen.

Arnout van der Heijden
Vormgever

Onwijs leuk stuk geworden, met mooie voorbeelden. Kreeg al reacties: leuk artikel en zo goed geschreven.

Carla Frankenhuis
Hynotherapeute. Geïnter-viewd.

Werken met Arnoud is een absolute aanrader. Hij toont tomeloze inzet en weet ieder onderwerp om te zetten in een lekker leesbaar en informatief artikel. Deadlines haalt hij altijd.

Sofie Coronel
Eindredacteur Thuiszorg, vakblad voor verzorgenden

Arnoud besteedt zowel veel aandacht aan de belevingswereld van de geïnterviewden, als aan het doel van het blad en de behoeften van de lezers. Verhalen leest hij kritisch en hij geeft feedback op duidelijke, maar prettige wijze. Hij toont zich kortom betrokken bij alle partijen.

Angela Rijnen
Journalist, tekstschrijver

Arnoud heeft voor KWF Kankerbestrijding een aantal medische teksten geactualiseerd. Daarbij moet ingewikkelde informatie over kanker begrijpelijk gemaakt worden voor de patiënt en zijn naasten. Een perfecte uitdaging voor Arnoud.

Joan Scheele

Eindredacteur medische informatie KWF Kankerbestrijding

Arnoud is in staat om complexe materie te vertalen tot heldere, voor iedereen begrijpelijke, prettig leesbare stof. Als hoofdredacteur droeg hij mij artikelen aan om illustraties bij te maken. Naast de teksten, gaf hij daarbij ook altijd meteen al goed bruikbare illustratiesuggesties. Arnoud waardeert bij freelancers echter ook eigen creativiteit.

Eric Nieuwenhuis (Oirik)
Illustrator

Lucy Beker
Freelance eindredacteur

bottom of page