Contact en Moov.nl, uitgaven van Spierziekten Nederland (voorheen VSN)

Enkele publicaties

'Het is een militaire operatie' - Krijg ik wel de juiste assistentie op het vliegveld? Komt mijn ontmantelde rolstoel ongeschonden uit het bagageruim? Reizen met het vliegtuig vraagt heel wat van je. Met deze aanpak is toch veel mogelijk.

Scheefzitten in een rolstoel - Veel mensen met een spierziekte hebben problemen met zitten. Tijdig anticiperen en goed informeren helpen om onnodige klachten te vermijden.

Op de latten De onderlinge verschillen zijn groot tussen paralympiër Martijn Wijsman en olympiër Nicolien Sauerbrau. Beiden nemen deze winter deel aan de Winterspelen in Salt Lake City.

Me, myself & I Voormalig Tim is 15 jaar en spaarde vanaf zijn zesde clowns. Verder heeft hij drie poezen, drie cavia's, twee schildpadden, twee baardarganen, veel vissen, 25 vogels, en een paard..

De dag dat Jark.... - besloot tot de wereldtop te behoren'.Hij hoopt mee te doen aan de volgende Paralympics. 'Dan zal ik wel een seconde sneller moeten zwemmen dan ik nu doe. Mijn beslissing betekent dat ik momenteel 10 uur per dag train.